A redENERGY G4 impulzus lézer

 

1. Jelölés és mikromegmunkálás

A lézer egy olyan szerszám, amely az anyag fajtájától függetlenül végleges jelölést tud létrehozni, az anyag érintése nélkül, nagy sebeséggel és hiheteltenül nagy pontosággal. A lézerjelölés nem jár nagy energiafelvétellel, a jelölés számítógép vezérlésű és épp ezért nagymértékben rugalmas, könnyen alakítható.

Az Impulzusüzemű technológia nagymértékű szabadságot biztosít a gépépítő (OEM) cégek számára a lézer integárálsa során mind az impulzus szélesség, mind az impulzus csúcsteljesítményének vezérelhetése tekintetében. Ez a techológia teszi piacvezetővé a G3 lézert az ismétlési gyorsaság tekintetében, mialatt a csúcsteljesítmény küszöb állandó.

Az SPI redENERGY impulzus lézerének kulcsfontosságú tulajdonsága a 25 különböző hullámformából való választhatóság és az ebből adódó flexibilátásának óriási előnye. A képesség, hogy Optimálisizálhatjuk az impulzus karakterisztikát az egyedi alkalmazástechnológiához igazítva, nagymértékben megnöveli a jelölés minőségét és produktivitását.

Már a termékeink tervezési fázisában megbizonyosodtunk arról, hogy az általunk gyártott lézerek karbantartásmentes és hosszú élettartamú berendezések legyenek. Ez gyakorlatilag egy könnyen integrálható DC áramforrású OEM Fiber lézer modul integrált vezérlő illesztőfelülettel a legelterjedtebb lézerjelölő berendezésekhez.

Az SPI redENERGY impulzus lézerekkel tehát kiváló eredményeket tudtunk elérni nem csak a jelölés, de a mikromegmunkálás területén is.

Ez a lézertípus kiválóan alkalmas a nagypontosságú mikromegmunkálási alkal-mazások széles skálájának megvalósítására.

 

Az alábbiakban összehasonlíthatja az 5 redENERGY G4 fiber lézer sorozat kulcsfontosságú tulajdonságait és áttekintést kaphat az optimális alkalmazhatósági területekről, valamint azon ipari területekről, ahol a leginkább használhatók.

 

S:   Single Mode: Igen precíz megmunkálást tesz lehetővé 20 μm alatti tartományban, nagy energia stabilitás és mezzo mélység mellett

L:    Low Mode: Általános jelölési alkalmazásokhoz. A nagyobb fokuszátmérő lehetővé teszi a szabadszemmel visszaolvasandő jelölések elvégzését.

H:   High Mode: A magasabb energia szint és impulzus maximum, a nagyobb foltátmérővel párosulva leginkább vastagabb vonala, kitöltött betűtípusok valamint nagy területű grafikák jelöléssel való létrehozását teszik lehetővé.