Plasma Tech Lézer Systems PTL 4001 1500/3000 Fiber Lézer lineáris rendszerrel.

 

A Plasma-Tech Systems Kft. PTL 4001 típusú fiber lézervágó gépe egyedülálló a maga nemében. Az egészében Magyarországon fejlesztett és összeszerelt berendezés ötvözi mindazon tulajdonságokat, melyek a mai kor modern berendezéseitől elvárható.
Sikerét a rendkívül kiváló ár/érték arányának, a felhasznált anyagok és a vásárolt alkatrészek minőségének, a közvetlen magyarországi gyártásnak és szerviznek, illetve a berendezéssel nyújtott háttértámogatásnak köszönheti. Cégünk nem csak egy munkaeszközt, hanem komplett megoldást kínál partnereinek. Számos referenciánk bizonyítja fiber lézer rendszerünk hatékony működését. Referenciahelyeinken ipari környezetben, működés közben tesztelheti berendezésünk működését, akár az Ön számára szükséges alkatrészek előállítása mellett.

Gyorsaság, hatékonyság, költségmegtakarítás.

Cégünk PTL 4001 típusú fiber lézer modellje nagy sebességű lineáris hajtással szerelt, melynek következtében, az átállás, az újrapozícionálás rendkívül gyorsan és pontosan végezhető. A hatékony és veszteségeket nélkülöző termeléshez palettacserélős lemezadagolás, távvezérlő, és távfelügyelet járul hozzá. Hányan szembesültek már azzal a problémával, hogy a méregdrágán megvásárolt lézerberendezésünk meghibásodása esetén a szervizelés költséges és körülményes volt. A Plasma Tech Systems Kft. magyar gyártóként gyári szervizcsapatával 24 órán belül rendelkezésére áll esetleges meghibásodás esetén.

A PTL 4001 fiber lézervágó berendezésünk kétdimenziós munkadarabokat állít elő sík alapanyagokból. A vágás minőségét fiber kábelen szállított lézer sugár biztosítja. A fókuszált lézer sugár által létrehozott vágási résben megolvadt anyagot, magas nyomású gázokkal egy vágó fúvókán keresztül fújjuk ki, így biztosítva a vágás minőségét.

dsc_5914