PTS-4000_01

A Plasma-Tech Systems által gyártott CNC plazmavágók a használt áramforrások működési elvéből adódóan fémes szerkezeti anyagok vágására alkalmasak, így szerkezeti acélok, korrózióálló acélok, alumínium, és rézötvözetek vágására is. A saját fejlesztésű vezérlés gyártása során a csúcstechnológiát jelentő Japán AC digitális szervo motorok és driveok kerülnek beépítésre, mozgó hídként a LIMON TECH CO. LTD. lineáris egységei kerülnek alkalmazásra, melyekkel a pálya görbék nagy radiális gyorsulásait is le tudja vezérelni az elsősorban vékony lemezek tartományában.

Az állandóan precíz lemezvastagság független függőleges beállást automata lemez érzékelő biztosítja. Hő deformációt szenvedett lemezek alakváltozását ívfeszültségből vezérelt aktív lemezkövető rendszer felügyeli. A vágási magasság és sebesség vágás közben is állítható.

A berendezés vágóasztala alapesetben 3000x1500mm méretű, de ettől eltérő munkatérrel is rendelhető.

Rendelhető vizes, és un. száraz vágóasztallal is. Utóbbi esetben az a keletkező füst elvezetését, egy elszívó ventilátor biztosítja. Igény esetén, már meglévő központi elszívó légcsatorna hálózatba történő integrálás is lehetséges.

Az elektromos vezérlőszekrény, a gép vezérlőpult felőli végébe besüllyesztve került elhelyezésre.

A CNC vezérlőszoftvert futtató számítógép paraméterei:

  • PC, INTEL CORE I3 processzorral
  • Windows operációs rendszer
  • 4 GB RAM
  • 250 GB HDD

A Plasma-Tech Systems ügyfelei számára folyamatos szoftverkövetést biztosít a garanciális időszakban díjmentesen.