redPOWER R4 fiber lézer

A redPOWER R4 sorozatú fiber lézert az SPI kifejezetten a megbízhatóság, a teljesítmény és a felhasználó biztonságának figyelembevételével fejlesztette ki.

A fiber lézer kereskedelmi előnyei az alternative technológiákkal szemben leginkább a bizonyított vonalsebesség, a job műszerezettség, kevesebb előkészületi idő és az alacsonyabb befektetési költség, ami a felhasználó számára óriási előnyöket jelent.

A kompakt méret, a 450.000 üzemóra karbantartásmentes élettartam egyedülállóvá teszi és a megfizethető árszint elérhetővé teszi nem csak a multinacionális vállalatok, de a kis- és középvállalkozások részére is.

A felhasználó maga tudja vezérelni a lézer teljesítményét, modulációját, az impulzus szélességét és formáját, a megmunkált anyaghoz igazított sugárnyalábbal együtt. Ezen tulajdonságai teszik lehetővé, hogy az R4-s sorozat a lézeres vágás egyik meghatározó szárszámává váljon. A felhasználási területek azonban nemcsak a 2D/3D vágási lehetőrésgekre korlátozódnak, mert a lézer kiválóan teljesít mind a fémek, mind a nemfémes anyagok hegesztésének, valamint az anyagmegmunkálás területén is a ipar legkülönbözőbb területein.

 

Technológiai előnyök

A Fiber lézer kereskedelmi előnyei közé sorolhatjuk az alternative techológiákkal szembeni tulajdonságait, úgy mint megnövelt vonalsebesség, mikro megmunkálási lehetőség, csökkentett üzemidő és alacsony üzemeltetési költségek. E tulajdonságainak köszönhetően jelentős technológiai előnyökkel rendelkezik.

 

Megbízhatóság

A redPOWER R4 fiber lézer sorozatot már úgy fejlesztette ki az SPI, hogy az a legmagasabb megbízhatósági, teljesítmény, ismételhetőségi és felhasználó biztonsági követelményeknek is megfeleljen.

 

Karbantartásmentesség

Az SPI lézer egység kiemelkedő tulajdonságai, többek között a hőmérséklet kezelés, alacsony zajszint, kimono teljesítmény stabilitás és az ismételhetőség. Már a tervezés során minden tényezőt számba vettek, melynek eredményeként biztosították a hosszú karbantartásmentes élettartam elérését.

 

Sokoldalúság

Maga a felhasználó vezérelheti a teljesítményt, a moduláció mértékét, az impulzus szélességet és az impulzus lefutást összehangolva az alkalmazáshoz illő sugárnyaláb paraméterekkel valamint a vezérlési tulajdonságokkal. Ennek eredményeként jött létre ez a nagyon sokoldalú szerszám választék a mikro megmunkálási lehetőségek körében.

 

Innovatív technológia

A megújuló SPI jellemzők közé tartozik a Kiterjesztett Teljesítmény Tartomány (XPR – Extended Performance Range), az Impulzus Minta Kiegyenlítés (PSE – Pulse Shape Equalisation) és a zárt körű teljesítmény vezérlés, melyek eredménye a nagyfokú teljesítmény és energia stabilitás. Mindezen opciók elérhetők majdnem minden alkalmazáshoz, amit ma az ipar leginkább megkövetel.